40 jarig bestaan Fysiotherapie Dekker en afscheid Laetitia Dekker

Op 15 december vierde Fysiotherapie Dekker het 40 jarig bestaan van de praktijk, maar ook het afscheid van oprichtster Laetitia Dekker.

Een feest met twee gezichten dus, maar wel twee mooie gezichten.  Laetitia Dekker richtte op 23 jarige leeftijd de praktijk op in 1977 en is sindsdien het boegbeeld van de praktijk geweest. Na 40 prachtige jaren heeft Laetitia de keuze gemaakt om zich nu dan toch echt wat rustiger aan te gaan doen. Hierdoor zal ze zich nog meer kunnen richten op haar familie en vrienden, maar ook op haar rol als auditor en begeleider van intervisiebijeenkomsten voor Fysiotherapiepraktijken.

Het ging er bij dit jubileum om het vieren van 40 jaar als een begrip op het gebied van Fysiotherapie in Amstelveen, alle samenwerkingen en personen die onmisbaar zijn geweest voor de praktijk. Een boeiende workshop van Hans Holtslag (Parkinsonpatient/entertainer/schrijver), vele mooie toespraken en het bijeenkomen van al deze mensen waren hieraan een prachtig eerbetoon.

Fysiotherapie Dekker wil iedereen bedanken voor 40 mooie jaren van samenwerking en mooie ervaringen, op naar de volgende 40!