Fysiotherapie Dekker

Fysiotherapie • Arbo & Gezondheid • Sportmedisch Advies

Nieuws

Dekker helpt bebaarde runners

Dekker helpt bebaarde runners

Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan dit mooie initiatief. Door onderweg een stuk verzorging op ons te nemen ondersteunen wij met onze FGN partners deze mannen van Beards4Life om ze te...

Lees meer

Thuistrainingen

Vitaliteit 6

Vitaliteit 6

  Een Tabatha-sessie met een squat- en buikspiervariant. Een lekker training voor kracht in de benen en de buik.          

Lees meer

Fysiotherapie Dekker

Fysiotherapie Dekker - Fysiotherapie

Fysiotherapie

_____

Bij Fysiotherapie Dekker kun je terecht voor fysiotherapie in de breedste zin van het woord. Omdat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, vastgesteld door deze verzekeraars. Zijn wij: Pluspraktijk (Achmea), Topzorgpraktijk (Menzis) en AA-Praktijk (ZZ) .

Fysiotherapie Dekker - Arbo & Gezondheid

Arbo & Gezondheid

______

Fysiotherapie Dekker is voor haar klanten een partner in gezondheid voor wat betreft ‘duurzame inzetbaarheid’. Wij denken mee met onze klanten over een effectief en betaalbaar gezondheidsbeleid, wat past binnen de organisatie van onze klanten.

Fysiotherapie Dekker - Arbo & Gezondheid

Sportmedisch Advies

______

Sportmedisch Adviescentrum Aalsmeer is een onderdeel van Psymotion. Hier kun je terecht voor sportmedisch advies en vele onderzoeken en keuringen. Voor een sportmedisch onderzoek is geen verwijzing van de huisarts nodig.

Fysiotherapie Dekker beweegt en inspireert mensen

Onze missie

Fysiotherapie Dekker staat voor een breed aanbod van kwaliteitszorg op (para)medisch terrein in Amstelveen en omgeving. We onderscheiden ons door kennis en vaardigheid op het gebied van vragen en problemen van de bewegende mens.

De mens die zich, met zijn eigen beweegredenen en bewogenheid, beweegt in zijn eigen leefwereld.
Samen met onze patiënten/cliënten kunnen wij een op maat gemaakte behandeling, training of re-integratie ontwikkelen. Zo creëren we een zo optimaal en gezond mogelijk lichamelijk en mentaal functioneren zowel binnen de werkomgeving als in de privé-sfeer.

Onze visie

In onze training en begeleiding staat eigen verantwoordelijkheid centraal. De training of begeleiding is actief, doelgericht en specifiek.

Actief houdt in dat zowel van cliënt als van Fysiotherapie Dekker een actieve inzet wordt verwacht. Onze ambitie is trainingen te bieden die daadwerkelijk iets teweegbrengen in het denken én doen van de cliënt.

Wij willen doelgericht bezig zijn mensen en organisaties te helpen beter te functioneren binnen de werkomgeving en de privé-sfeer.

Met specifiek wordt bedoeld dat de training of begeleiding zich richt op die punten waar verandering nodig is om herstel, gezonde functie en plezier in de dagelijkse activiteiten te laten plaatsvinden.