Gezond herstellen/re-integreren

Arbo & Gezondheid
Home » Arbo & Gezondheid » Gezond herstellen/re-integreren

Gezond herstellen/re-integreren

Mocht een medewerker uitvallen door lichamelijke of geestelijke klachten dan is een helder en stapsgewijs plan van belang om de medewerker weer op de werkvloer te krijgen. Fysiotherapie Dekker kan u als werkgever hierbij ondersteunen. Wij begeleiden werknemers met een breed scala aan gezondheidsklachten, terug naar de werkvloer. Nog voordat iemand bij de bedrijfsarts komt, kunnen wij al begeleiding opstarten.

Samenwerking met onze klanten is belangrijk om actief en positief om te gaan met verzuim. Het tijdig signaleren en insturen van werknemers met klachten door de werkgever, is voor ons belangrijk om een succesvolle begeleiding te kunnen bieden.

Enkele voorbeelden van diensten die wij hierbij kunnen inzetten ter diagnostiek zijn:

Basis Onderzoek Fysiek (BOF)
Is een uitgebreid fysiotherapeutisch/haptonomisch onderzoek om klachten in kaart te brengen en een behandelplan te kunnen ontwikkelen.

Stresstest/Hart Rate Variability-meting (HRV)
Een innovatieve en objectieve methode om stress en vitaliteit te bepalen.

Echo-diagnostiek
Is een specialistisch en uitvoerig onderzoek met geluidsgolven. De echo wordt  toegepast voor beoordeling van spier/pees- en botaandoeningen van onder andere de schouder, elleboog, pols/hand, heup, knie en enkel. Meer over echo-diagnostiek »

Backcheck®
Gericht op het meten van voldoende/onvoldoende kracht en balans in rompspieren.

Informatie

Wilt u meer inhoudelijke informatie over onze diensten, neemt u dan contact op met onze praktijk op telefoonnummer 020-6418641 of via ons contactformulier.

Gezonder leven?

Health Check? PMO? Gezonder levende werknemers? Neem contact met ons op.