Netwerken

Fysiotherapie Dekker is bij een groot aantal specialistische netwerken aangesloten

Home » Fysiotherapie » Netwerken

Eén van de netwerken waarbij Fysiotherapie Dekker is aangesloten: ParkinsonNet

Parkinsonnet

Fysiotherapie Dekker is lid van ParkinsonNet. ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met de ziekte van Parkinson en parkinsonismen. ParkinsonNet is een initiatief van het Radboudumc & de Werkgroep bewegingsstoornissen van de Nederlandse Vereniging voor Neurologie (NVN).

Eén van de netwerken waarbij Fysiotherapie Dekker is aangesloten: Netwerk Traumarevalidatie AMC

TraumaNet VUmc

Fysiotherapie Dekker is lid van het Netwerk Traumarevalidatie VUmc. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met het multidisciplinaire team in VUmc (de traumachirurg en de ziekenhuisfysiotherapeut). Zo kan er tijdig bijgestuurd worden, zodat de behandeling optimaal verloopt.

Eén van de netwerken waarbij Fysiotherapie Dekker is aangesloten: SchouderNetwerk Amsterdam

SchouderNetwerk Amsterdam

Fysiotherapie Dekker is lid van het SchouderNetwerk regio Amsterdam. Het SchouderNetwerk is een samenwerking van fysiotherapeuten, huisartsen en medisch specialisten in en rond Amsterdam. Door onze gebundelde krachten leveren wij een optimale behandeling van uw schouderklachten, met óf zonder operatie.

Eén van de netwerken waarbij Fysiotherapie Dekker is aangesloten: ClaudicatioNet

ClaudicatioNet

Fysiotherapie Dekker is lid van ClaudicatioNet. ClaudicatioNet is een landelijk dekkend netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV). ClaudicatioNet therapeuten bieden gesuperviseerde looptherapie aan patiënten met PAV en onderscheiden zich door het begeleiden van patiënten in het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl.

Eén van de netwerken waarbij Fysiotherapie Dekker is aangesloten: OncoNet

OncoNet

Fysiotherapie Dekker is lid van OncoNet. Dit netwerk is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met kanker. Helaas krijgen veel mensen te maken met vervelende bijwerkingen van de behandeling, die het herstel kunnen vertragen en een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van leven. De klachten kunnen zich uiten in verminderde bewegelijkheid van gewrichten, verminderde spierkracht, conditieverlies, vermoeidheid, spanningsklachten, pijn, stug littekenweefsel, huidveranderingen en lymfoedeem. Fysiotherapie en bewegen heeft een positieve invloed op deze klachten, in alle fasen van het ziekteproces. Hiervoor kunt u bij Fysiotherapie Dekker terecht.

Eén van de netwerken waarbij Fysiotherapie Dekker is aangesloten: ZwangerFit

ZwangerFit

Fysiotherapie Dekker is lid van Yvlo ZwangerFit. De zwangerschapsbegeleiders in Nederland hebben een gerichte opleiding gevolgd over zwangere vrouwen, training en coaching tijdens de zwangerschap, waardoor ze jou als zwangere creatief, gevarieerd en vakkundig zwangerschapsbegeleiding kunnen geven.

Netwerken

Fysiotherapie Dekker is bij een groot aantal specialistische netwerken aangesloten. Binnen deze netwerken wordt veel kennis gedeeld om tot betere zorg te komen.

Voor fysiotherapie ga je naar Fysiotherapie Dekker

Fysiotherapie

Voor andere therapiën als haptotherapie, ergotherapie en runningtherapie ga je naar Fysiotherapie Dekker

Andere therapieën

Fysiotherapie Dekker biedt diverse trainingsprogramma's ten bate van uw gezondheid

Trainingsprogramma's

Fysiotherapie Dekker biedt ook behandelvormen als: Dry Needling, EPTE en Shock wave

Behandelvormen