Saskia Nolet

Saskia is afgestudeerd in 1987 aan de Academie voor Fysiotherapie Leffelaar te Amsterdam en sinds 1998 werkzaam bij Fysiotherapiepraktijk Dekker.

 

Saskia volgde diverse bij-en nascholingen: Motivational Interviewing, Sportfysiotherapie, NDT(Neuro Development Treatment) en Podologische Fysiotherapie.Tevens is zij Fysio Instuctor (Medische Fitness en Aerobics voor doelgroepen), bevoegd Nordic Walking instructeur bij de KNAU en begeleider Sportief Wandelen.

Na jaren individuele fysiotherapie gegeven te hebben (voornamelijk sportfysiotherapie, revalidatie na knie operaties en fysiotherapie bij neurologische aandoeningen), heeft ze zich sinds 2005 volledig toegelegd op het begeleiden van groepen. Fysiotherapiepraktijk Dekker ondersteunt haar ruimschoots bij het zich verder ontwikkelen als fysiotherapeut in de richting die het beste bij haar past. Het leveren van kwaliteit en het werken met gemotiveerde collega’s dragen bij aan het gevoel binnen de praktijk op haar plaats te zijn.
Saskia vindt het belangrijk dat mensen zichzelf verantwoordelijk voelen voor de aanpak van hun klachten en daarbij een actieve rol willen spelen. Uitgaan van wat mensen wel kunnen in plaats van te focussen op hun beperkingen is haar uitdaging. Groepstrainingen kunnen hier aan bijdragen en het is mooi om te zien dat mensen zich fitter gaan voelen door te bewegen.
Binnen Fysiotherapie Dekker begeleidt Saskia Aquabewegen, Fysiotherapie in water, Nordic walking, Sportief wandelen, Functioneel trainen ouderen (de cursus “Zelfstandig door Beweging”). Daarnaast geeft zij de valpreventiecursus “In Balans”.. Tevens is zij hoofddocent van deze cursus (bij VeiligheidNL) en leidt zij fysiotherapeuten op om deze cursus te geven.
Naast In Balans docent is Saskia gecertificeerd Otago instructeur.
Sinds 2 jaar wordt door Saskia op beide locaties (Marne en MCB) Pilateslessen gegeven. In kleine groepen, zodat er veel aandacht/ correctie gegeven kan worden aan de deelnemers.

Alle medewerkers

Arie van der Zwaard
Directie en Psychosomatisch Fysiotherapeut
Nico Hofman
Nico Hofman
Directie en Fysiotherapeut
Emma Alkemade - Fysiotherapeut
Emma Alkemade Fysiotherapeut
Erica-Verbeek--Witte
Erica Verbeek- Witte Fysiotherapeut en Handfysiotherapeut
Hilda Nes - Manueel Therapeut
Hilda Nes
Manueel Therapeut
Christel Grimbergen
Fysiotherapeut en Manueel therapeut
Jason van der Weerd
Fysiotherapeut
Mark Meijer - Fysiotherapeut
Mark Meijer
Fysiotherapeut
Mayke Kummer
Psychosomatisch Fysiotherapeut
Jorieke de Jong
Psychosomatisch Fysiotherapeut
Nina Schoone
Fysiotherapeut
Samantha de Jong
Fysiotherapeut
Glenn Smink
Fysiotherapeut
Saskia Nolet - Fysiotherapeute
Saskia Nolet
Fysiotherapeut
Sofie van der Hijden - Fysiotherapeut
Sofie van der Hijden
Fysiotherapeut
Annette Hesseling
Baliemedewerkster en gastvrouw
Wendy de Haan
Fysiotherapeut en Kaakfysiotherapeut
Susanna van der Vliet
Fysiotherapeut
Monique Jagroep
Baliemedewerkster en gastvrouw
Arda de Vos
Baliemedewerkster en Gastvrouw