Wendy de Haan

Wendy is in 1990 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam en werkt sinds 1994 bij Fysiotherapiepraktijk Dekker. En dit nog steeds met veel plezier.

 

Wendy’s specialisaties liggen op het terrein van orofaciale fysiotherapie ( waarvan de kaakgewrichtsklachten het meest bekend zijn), sport en echo-diagnostiek van het bewegingsapparaat. Daarnaast houd zij zich sinds 4 jaar bezig met de oncorevalidatie, waarbij zij patiënten zowel tijdens als na hun behandelfase fysiotherapeutisch begeleid. . In februari 2011 heeft zij haar Master of Science ‘Evidence Based Practice’ aan de UVA behaald en mag zij zich klinisch epidemioloog noemen. Dit betekent in gewoon Nederlands medisch wetenschappelijk onderzoeker. Zij probeert hiermee een brug te slaan tussen het werkveld en wetenschappelijk onderzoek en de praktische toepassing daarvan. Belangrijkste doel: de kwaliteit van zorg verbetert en de patiënt profiteert daarvan.

 

Op dit moment bestaat haar dagelijks werk  uit de behandeling van individuele patiënten. Hierbij neemt zij regelmatig een stagiare van de Bachelor opleiding fysiotherapie onder haar hoede.

Voorheen heeft zij ook diverse groepen begeleid, bijv.aquabewegen, fysiobewegen, sportief wandelen. Zij is bevoegd Nordic Walking-instructeur.

 

Het werken bij praktijk Dekker combineert zij sinds 4 jaar met een bestuursfunktie binnen het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie. Dit is 1 van de landelijke beroepsinhoudelijke verenigingen binnen de fysiotherapie. Hier is zij verantwoordelijk voor de portefeuille scholing en wetenschap.
Werkmotto: de patient dusdanig te helpen zodat deze zelf actief een bijdrage kan leveren aan zijn eigen herstel. Zo kan de patient zo snel mogelijk weer op eigen kracht verder en weet de patient ook wat hij moet doen in het geval de klachten weer mochten optreden.

Alle medewerkers

Arie van der Zwaard
Directie en Psychosomatisch Fysiotherapeut
Nico Hofman
Nico Hofman
Directie en Fysiotherapeut
Emma Alkemade - Fysiotherapeut
Emma Alkemade Fysiotherapeut
Erica-Verbeek--Witte
Erica Verbeek- Witte Fysiotherapeut en Handfysiotherapeut
Hilda Nes - Manueel Therapeut
Hilda Nes
Manueel Therapeut
Christel Grimbergen
Fysiotherapeut en Manueel therapeut
Jason van der Weerd
Fysiotherapeut
Mark Meijer - Fysiotherapeut
Mark Meijer
Fysiotherapeut
Mayke Kummer
Psychosomatisch Fysiotherapeut
Jorieke de Jong
Psychosomatisch Fysiotherapeut
Nina Schoone
Fysiotherapeut
Samantha de Jong
Fysiotherapeut
Glenn Smink
Fysiotherapeut
Saskia Nolet - Fysiotherapeute
Saskia Nolet
Fysiotherapeut
Sofie van der Hijden - Fysiotherapeut
Sofie van der Hijden
Fysiotherapeut
Annette Hesseling
Baliemedewerkster en gastvrouw
Wendy de Haan
Fysiotherapeut en Kaakfysiotherapeut
Susanna van der Vliet
Fysiotherapeut
Monique Jagroep
Baliemedewerkster en gastvrouw
Arda de Vos
Baliemedewerkster en Gastvrouw