Sportmedisch Advies

Voor sportmedische onderzoeken, keuringen en topsportbegeleiding

Sportmedisch Advies

Uiteraard kunt u bij Fysiotherapie Dekker terecht voor advies en diagnostiek bij problemen en vragen die relatie houden met sporten.

Sporten is leuk en gezond! Om goed en langdurig te kunnen sporten, is verantwoord en blessurevrij sporten belangrijk. Het voorkomen van blessures zorgt dat u uw sport kunt blijven beoefenen, want niets is zo vervelend voor een sporter als het hebben van een blessure.
Mochten er toch blessures ontstaan, is het prettig deskundig advies te krijgen over hoe u tot een optimaal herstel kunt komen en nieuwe klachten in de toekomst kunt voorkomen.

Fysiotherapiepraktijk Dekker werkt daarom op dit gebied samen met Sportmedisch Adviescentrum Aalsmeer (SMA). SMA Aalsmeer beschikt over drie sportartsen die u kunnen helpen bij het beantwoorden van uw vragen over uw blessure maar ook voor sportmedische onderzoeken en inspanningsdiagnostiek

Een bezoek aan de sportarts is mogelijk voor iedere sporter: van de beginnende recreant tot de topsporter. De sportarts van SMA Aalsmeer is 1 dag per week aanwezig op onze praktijk in de Marne voor consulten.
Voor een consult met de sportarts is een verwijzing van de huisarts nodig omdat de kosten voor dit consult worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Voor een sportmedisch onderzoek of inspanningstest is geen verwijzing van de huisarts nodig en kunt u direct een afspraak maken. Deze kosten worden vergoed uit uw aanvullende verzekering. Omdat voor deze onderzoeken en testen speciale apparatuur nodig is, worden deze uitgevoerd op de locatie in Aalsmeer. Ga voor meer informatie naar de website van SMA Aalsmeer.