Vacature: Geriatriefysiotherapeut

Ben jij Geriatrie Fysiotherapeut of een fysiotherapeut met affiniteit met ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lisa, Saskia en Samantha, onze geriatriefysiotherapeuten, hebben nog allerlei plannen om de ouderenzorg in Aalsmeer en Amstelveen verder uit te breiden en te verbeteren. Wij zoeken dan ook een enthousiaste, flexibele collega die ons team komt versterken. Als geriatriefysiotherapeut(e) krijg je de ruimte je verder te ontwikkelen en te profileren binnen de ouderenzorg. Ervaring in de tweedelijnszorg of neurologische patiënten is een pre maar geen must.

Ons doel

Leveren van fysiotherapeutische zorg op het gebied van complexe ouderen.

Waar

In de leukste praktijk van Amstelveen met een enthousiast en gedreven team van collegae, die iedere dag gaan voor de beste zorg voor de patiënten. Onze twee praktijken zijn gevestigd in twee gezondheidscentra waardoor er veel multidisciplinair wordt gewerkt en de lijnen met mede zorgverleners kort zijn. 

Met wie

Je werkt nauw samen met je directe collega’s, collega’s met andere specialisaties én met verschillende externe disciplines zoals huisartsen, ergotherapie, thuiszorg en logopedie. We hebben een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid.

Voor hoeveel uur

32-40 uur

Waarom

Omdat jij gedreven bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en wilt werken in een vooruitstrevende praktijk in Amstelveen!

Geïnteresseerd in deze functie?

Neem voor meer informatie contact op met ons op 020-6418641 of mail je brief (en CV) naar info@fysiotherapiedekker.nl

Open sollicitatie bij fysiotherapie Dekker

Mocht er op dit moment geen vacature beschikbaar zijn, maar denk je dat jij bij ons team past en lijkt het je leuk ons team te versterken?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@fysiotherapiedekker.nl of vul het contactformulier in.