Vacature: Kinderfysiotherapeut(e) (i.o.)

Door de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een kinderfysiotherapeut(e) (i.o.) om ons team uit te breiden. Vind jij het een uitdaging om met kinderen te werken, ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling op het moment dat daar een probleem speelt en heb je een positieve instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken.

Ons doel

Samen spelenderwijs in beweging te komen om het kind écht kind te kunnen laten zijn. Samen bewegen naar gezondheid.

Waar

Binnen een van onze 4 locaties in Aalsmeer en Amstelveen werk je samen met de 2 ervaren kinderfysiotherapeuten Petra en Marian en met diverse andere collega’s zoals een ergotherapeut, kinderhaptotherapeut, manueeltherapeuten en (sport)fysiotherapeuten.

Met wie

Je werkt nauw samen met je directe collega’s Petra en Marian. Daarnaast zijn alle specialisaties binnen onze praktijk aanwezig en wordt er multidisciplinair gewerkt. Zo zijn er korte lijnen met 8 scholen, GGD, consultatiebureauartsen, kinderspecialisten en huisartsen.
We hebben een gepassioneerd team dat samen beweegt voor en met elkaar op weg naar gezondheid.

Voor hoeveel uur

20-32 uur

Waarom

Omdat jij gedreven bent, zin hebt in een nieuwe uitdaging en wilt werken in een vooruitstrevende praktijk in Amstelveen!

Geïnteresseerd in deze functie?

Ben jij die enthousiaste, ondernemende kinderfysiotherapeut die wij zoeken?
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar info@paca.nu. Of bel 0297-230960 of 020-6418641.

Voor meer informatie over onze praktijken, neem eens een kijkje op onze websites: www.paca.nu of www.fysiotherapiedekker.nl

Open sollicitatie bij fysiotherapie Dekker

Mocht er op dit moment geen vacature beschikbaar zijn, maar denk je dat jij bij ons team past en lijkt het je leuk ons team te versterken?

Stuur dan je CV en motivatie naar info@fysiotherapiedekker.nl of vul het contactformulier in.